Shamanistisk healing

Mika – en intuitiv healer med mange teknikker (Shamansk, Reiki og ånden)

Mika har hele livet været begavet med at kunne se og føle lidt mere end andre, og er belæst i rigtig mange emner indenfor selvhjælp og healing, fra health coach, over psykologi til åndelig healing.

I 2017 begyndte hendes formelle uddannelse i shamanisme hos en anden shaman oplært i Inkaernes måde at heale på, og har praktiseret healing siden da.

Flere og flere har opdaget hvilken forbløffende forbindelse som Mika har med åndens verden, og hvad den kan fortælle og rådgive hende og hendes klient til at gøre.

Eller som en anden Shaman og uddannet psykolog skrev om hvad shamaner er i stand til: "En session har nogen gange udrettet hvad der svarer til et års psykoterapi."

Mika selv siger: "The journey together with me is going to be a journey to find your core and dare to be fully truly yourself."

Mika er svensker, forstår og taler svensk, engelsk og langsomt dansk (dialekter kan gøre det svært).

Ud over Shamansk healing kan Mika også tilbyde:

 • Extraction, Soul retrieval
 • Power animal and Archetype Animal retrieval
 • Chakra cleansing and balancing
 • Reiki healing
 • Tarot and Oracle card reading
 • Wheel of Consent
 • Nutrition advicing
 • Non violent communication
 • Tactile massage
 • Creativity coaching

 

Allan – nyuddannet healer

Allan betragter sig selv om en teknologisk shaman. En del af shamanisme er at passe på naturen og leve i harmoni, men det er også muligt at opnå harmoni i en moderne verden med al vores elektronik (som Allan til dagligt arbejder med).

Allan kører af den overbevisning, at man bør søge hjælp fra dem, der selv er en succes, og som sådan har Allan fået kernen af sit liv i orden: et godt arbejde, penge nok. Healing er noget, han bruger til at forbedre sig selv - ikke til at rette noget, der er gået i stykker.

Ud over shamansk healing kan Allan også tilbyde:

 • Reiki healing
 • Shaman oracle card reading
 • Erotic mentoring – se mere under Shibari

 

Hvordan foregår healing?

Det er faktisk meget individuelt, alt efter hvad du har behov for. Men efter en samtale vil Mika/Allan føle efter om vi mener en af os kan hjælpe, og i så fald vil du kunne booke en aften eller en dag til en session. 

Præcis hvor lang tid det tager er heller ikke til at vide - det kommer an på hvad der kommer op, og det der kommer op vil I prøve at gøre færdig i samme session. Så nogen gange varer det en time, andre gange måske fem timer.

Healing kan både ske med fysisk møde og over distance på zoom. En session starter med at blive enige om det emne der skal heales, hvorefter du som oftes vil ligge ned medens vi arbejder på dit energi felt. Hvis vi har fået gaver med retur fra åndeverdenen til dig, så vil vi til sidst begge sidde op, medens du selv prøver at finde ud af hvad de betyder for dig, og hvordan du kan bruge dem til at lave ændringer i dit liv.

Røg (salvie), rattles og andre typiske shamaninstrumenter kan blive brugt under vores energi arbejde.

 

Hvad kan heales?

En shaman har udtrykt det på denne måde: ”Hvis du brækker et ben, så tag til lægen og få det fikset. Derpå, besøg en shaman og find ud af hvorfor du brækkede det til at begynde med!”

Vi arbejder på energi niveau med at fjerne imprints, forbandelser og andet der måtte sidde fast i din energi krop, sådan at du kan blive dig selv igen. Så f.eks. kunne man henvende sig for at få hjælp med evigt uheld, kropslige og mentale dårligdomme, og alt andet man kunne forestille sig havde gavn af en spirituel afklaring.

Det kan kombineres med læge ordineret behandling for at styrke eller fremskynde din healing.

 

Hvad koster det?

Traditionelt rejse Inkaernes shamaner rundt og dem der benyttede deres services betalte eller gav gaver efter deres evne til at betale.

I denne moderne verden, så koster det nyeste kursus i shamansk healing dog mange penge at tage og varer ½ år (plus Mika har taget dyre uddannelser før det), så for dem som kan betale det, bør en sessions pris starte ved 700,- danske kr. inklusiv moms for Mika, og starte ved 400,- kr. for Allan. Flere sessioner er ofte nødvendigt for at åbne op for et problem og få det grundigt behandlet.

Dog, hvis du ikke har råd, så går vi tilbage til gaveprincippet efter evne – så skriv frit og spørg!

 

Hvordan får jeg det?

Skriv en email eller SMS til den af os du vil lave aftale med:

 • Mika: mika@shibari-shamanism.dk, mobil: +45 71 66 06 86 eller +46 70 945 41 46
 • Allan: allan@shibari-shamanism.dk, mobil: +45 60 66 03 80

Inkluder et par få ord om dig selv og hvad du søger healet, og så vil vi kontakte dig.

 

Er det sikkert?

Det er desværre på eget ansvar, og der er ingen brancheorganisation at klage til - men siden vi er 2, så er du altid velkommen til at klage til og søge støtte fra partneren. Der er også shamanske healere i andre lande, ligesom der er andre former for healere i Danmark, så der kan være en god chance for at vi kan henvise dig til en anden, som måske er bedre rustet til at hjælpe dig.

En regel er at man ikke kan heale de ting i andre som stadig ligger uhealet i en selv, hvilket kan være en årsag til at du med det samme bliver henvist.

 

LGBTQA+, par & poly venlig healing

Vi kommer begge i alternative miljøer og velkommer enhver uanset seksuel orientering.