Shibari - personlig udvikling og alternativ seksualitet

Hvad er Shibari

Ordet "Shibari" betyder "at binde", så det er et fint ord for at binde sin partner, ligesom det engelske ord "bondage". Men Japanerne tilføjede flere unikke vikler på det. Man kan betragte det som en erotisk kunstform. En ikke-seksuel måde at have en utrolig intim oplevelse. Eller set fra en japaners stressende liv: Det er en uhørt luksus at kunne tage en hel aften og bare slappe af og nyde. En slags erotisk te ceremoni, med reb og nærværende.

Shibari hanging

Har oplevet at mange Tantra folk er tiltrukket af Shibari i denne blide stil. Timevis af forspil, og opfyldt af energi, uden at komme fysisk, er jo typisk hvad Tantra folk prøver at opnå.

I den anden ende af spektret for hvad der er muligt, så er Shibari en form for Bondage og er en del af BDSM miljøet, hvor de bogstaver står for: Bondage Dominans Submission/Sadisme Masochisme. Det vil sige, imellem partnere kan det involvere sex, såvel som smerte og meget andet som partnerne måtte tænde på at modtage og give.

Men selvom Shibari kan ende med en hel masse andet godt, så bevares hele tiden fokus på vejen i sin egen ret - hvert reb tilføjes med følelse. Som en dans, hvor den ene part fører den anden. Dansen er sit eget mål og sin egen nydelse.

 

Hvorfor Shamanisme?

Jeg (Allan) har også studeret nogle andre alternative ting, men Shamanisme har været det som spirituelt kommer tættest på hvad jeg føler virker rigtigt, både i mål og opførsel for den der healer, og derfor er det primært shamanisme i Inkaernes tradition, og deres fremgangmåder, som jeg vil støtte mig op ad, når jeg nu forsøger at hjælpe andre.

Der er ingen anden fin psykologi uddannelse eller brancheorganisation at klage til - men du vil altid være velkommen til at klage til og søge støtte fra min partner. Vi er lidt modsætninger i personlighed, så der er god chance for at én af os vil kunne bære dig, eller vi kan finde en anden alternativ at henvise dig til.

Omvendt har vi heller ikke nogen pligt til at heale, og i Shamanisme har vi også pligt til at afvise dem som vi ikke selv mener at kunne hjælpe. Ofte kræver det at vi selv har healet tilsvarende sår for at kunne hjælpe andre.

 

Hvorfor mikse seksualitet og healing?

Allan har siden teenage årene altid haft lyster der føltes anderledes og sværere at tale om. Men nu, i stedet for at have hemmeligheder, så underviser Allan andre i det som hen tidligere synes var så svært at få ud - hans fetish og kærlighed for reb, i form af Shibari og bondage generelt.

Jeg ser andre med samme start problem (uanset om du er fyldt over 60 eller kun 18 når du erkender dine lyster), eller som ikke kan få lysterne udtrykt, eller som slås med andre personlige problemer hvor de føler deres seksualitet kommer på tværs. Og jeg vil gerne tilbyde hjælp til det, uden om det officielle bureaukrati. Den hjælp jeg selv savnede da jeg begyndte.

Om det så involverer Shibari eller ej er ikke så vigtigt - det er blot min kerne ekspertise i det kinky univers, som jeg ønsker at give noget tilbage til. Og uanset om du vil benytte dig af min kinky side eller ej, så giver det dig en healer som accepterer din seksualitet som du er.

Healing delen kan så bestå i alt fra simpelthen at lytte til en faktisk Reiki healing (der i sig selv kan være meget afstressende) eller en Shamanistisk healing (der renser ånden og giver mulighed for at lette nogen af forsidens skuffelser, måske i håb om at starte et nyt kapitel i dit liv).

Eller det kan være personlig udvikling, i form af hjælp til at komme i gang med din egen seksualitet – erotisk mentoring i form af grundlæggende undervisning til en top eller bund, eller individuel hjælp til at finde ud af, hvad der er dig, så du bagefter med forøget selvtillid kan gå ud og finde en partner til at dyrke det med.

 

Hvad koster erotisk mentoring?

Traditionelt blev shamaner givet en gave der stod i forhold til hvad personen havde af midler. Gerne noget der repræsenterede det problem personen ønskede at få healet, idet gaven er en del af healingen. Så svaret kunne være: Det som du synes det er værd!

Men for dem som har råd, så starter Allans session pris ved 400 kr.

Undervisning (solo/par/gruppe), tilpassede Shibari/BDSM sessions og evt. længere forløb skal vi nok blive enige om hvad prisen er inden vi går i gang, så vi begynder ikke noget der koster før vi begge er klar over om der bare forventes en gave, eller en aftalt pris.

 

Hvad med at lære Shibari?

Ja, hvis det er den slags mentoring du har brug for, så kan jeg sørge for privat undervisning.

 

Hvordan får jeg det?

Skriv en email til: allan@shibari-shamanism.dk, eller en SMS til mobil: +45 60 66 03 80 (har andet arbejde så skriv SMS eller email først og Allan ringer eller skriver tilbage).

Inkluder et par få ord om dig selv og hvad du søger healet eller få arbejdet med (eller om du vil være prøveklud til en af vores nye ting), og så vil Allan kontakte dig.