Shamansk healing

"Den sårede helbreder"

Det er meget typisk at dem, der selv har været såret og fundet healing, det er dem, der selv lærer at hele, for at give videre til andre hvad de selv har opnået.

For dig som søger healing, så er det naturligvis en fordel, hvis din healer selv har været igennem noget lignende, og dermed forstår din situation. Men det er vigtigt at det "sår" er blevet grundigt healet, for at healeren rent faktisk kan heale - og ikke bare spreder sit eget sår, eller ser sit eget problem i andre. Du vil gerne have en healer der selv er lykkedes med at blive bedre.

For Allan var det grundlæggende sår nok ensomhed, kombineret med en følelse af at være anderledes pga. lyster eller interesser. At stikke ud og ikke passe ind. At ens mening ikke var vigtig nok til at sige højt. Følensen af ikke at have oplevet noget særligt interessant at snakke om.

Dertil en god person generthed - der slet ikke passer til en person der drømte om at være dominant, og det tog en del omveje før det fandt sit udtryk.

Troen på at vi alle er åndelige væsener har dog altid været der. Så de forskellige "-ismer" er blevet holdt op imod hvad der virkede som sandt. Og efter omveje ende det så med en 300 timers uddannelse til Shamanistisk enegery healer, ifølge en tradition sammensat fra hvad Inkaerne i Sydamerika har efterladt os.

Så efter utallige øvelses healings, så har Allan siden uddannelsens afslutning i 2021 tilbudt healing.

Min alternative baggrund i BDSM/Shibari/kink, såvel som arbejde med LGBTQA+ og poly personer giver den ekstra tryghed i at kunne snakke om alt og blive forstået i stedet for at blive fordømt (dog i modstning til psykologer så jeg har ikke tavshedspligt, hvilket betyder at jeg har pligt til at anmelde visse strafbare ting).

 

Natur og teknologi

Allan betragter sig selv om en teknologisk shaman. En del af shamanisme er at passe på naturen og leve i harmoni, men det er også muligt at opnå harmoni i en moderne verden med al vores elektronik (som Allan til dagligt arbejder med).

Allan kører af den overbevisning, at man bør søge hjælp fra dem, der selv er en succes, og som sådan har Allan fået kernen af sit liv i orden: et godt arbejde, penge nok. Healing er noget, der bruges til at nå nye niveauer af duelighed - ikke til at holde noget i live der er gået i stykker.

 

Hvordan foregår healing?

Det er faktisk meget individuelt, alt efter hvad du har behov for. Men efter en samtale vil Allan føle efter om han mener sig i stand til at hjælpe, og i så fald vil du kunne booke en aften eller en dag til en session. 

Præcis hvor lang tid det tager er heller ikke til at vide - det kommer an på hvad der kommer op, og det der kommer op vil vi prøve at gøre færdig i samme session. Så nogen gange varer det en time, andre gange måske fem timer.

Healing kan både ske med fysisk møde og over distance på zoom. En session starter med at blive enige om det emne der skal heales, hvorefter du som oftes vil ligge ned medens vi arbejder på dit energi felt. Hvis vi har fået gaver med retur fra åndeverdenen til dig, så vil vi til sidst begge sidde op, medens du selv prøver at finde ud af hvad de betyder for dig, og hvordan du kan bruge dem til at lave ændringer i dit liv.

Røg (salvie), rattles og andre typiske shamaninstrumenter kan blive brugt under vores energi arbejde.

 

Hvad kan heales?

En shaman har udtrykt det på denne måde: ”Hvis du brækker et ben, så tag til lægen og få det fikset. Derpå, besøg en shaman og find ud af hvorfor du brækkede det til at begynde med!”

Vi arbejder på energi niveau med at fjerne imprints, forbandelser og andet der måtte sidde fast i din energi krop, sådan at du kan blive dig selv igen. Så f.eks. kunne man henvende sig for at få hjælp med evigt uheld, kropslige og mentale dårligdomme, og alt andet man kunne forestille sig havde gavn af en spirituel afklaring.

Det kan kombineres med læge ordineret behandling for at styrke eller fremskynde din healing.

 

Hvad koster det?

Traditionelt rejse Inkaernes shamaner rundt og dem der benyttede deres services betalte eller gav gaver efter deres evne til at betale.

I denne moderne verden, så koster det nyeste kursus i shamansk healing dog mange penge at tage og varer ½ år, så Allan tilbyder en fast session pris på 600 kr (dækker en session der varer fra 1 til 3 timer). Bemærk at flere sessioner er ofte nødvendigt for at åbne op for et problem og få det grundigt behandlet - og integreret så du ikke falder tilbage til gamle vaner igen.

Dog, hvis du ikke har råd, så går vi tilbage til gaveprincippet efter evne – så skriv frit og spørg!

 

Hvordan får jeg det?

Skriv en email eller SMS til allan@shibari-shamanism.dk, mobil: +45 60 66 03 80

Inkluder et par få ord om dig selv og hvad du søger healet, og så vil jeg kontakte dig.

 

Er det sikkert?

Det er desværre på eget ansvar, og der er ingen brancheorganisation at klage til. Der er dog en del shamanske healere at vælge imellem, både i Danmark og andre lande, af de forskellige afstamninger af shamanisme, så det er altid muligt at søge hjælp fra en anden.

En regel er at man ikke kan heale de ting i andre som stadig ligger uhealet i en selv, hvilket kan være en årsag til at du med det samme bliver henvist.

 

Hvad andet kan tilbydes under healing?

En rå blanding af andre ting Allan kan hjælpe med:

  • Reiki healing
  • Tarot og "Shaman oracle" kort læsninger
  • Shamansk rensning af hjem eller arbejdsplads
  • Hjælp til døende med at forberede sig på rejsen videre
  • Hjælp til afdøde med at komme videre til næste verden (i sagens natur kan disse ikke betale, vi shamaner hjælper blot dem vi møder)

Blot skriv og spørg hvis interesseret i at vide mere om nogen af disse.