Salg af behandlede hampe reb

At vælge det rette reb til Shibari er en meget personlig sag. Hver rigger har sine favorit egenskaber mht håndtering, og hver bunny har sine mht bredde, blødhed og lugt.

Efter at have brugt jute reb i årevis, men ikke har kunnet finde en ny leverandør i den kvalitet vi ønskede, så er vi i 2023 gået over til at købe rå hampe reb og behandle dem til den smidighed, blødhed og farve som vi selv ønsker.

4 stk. reb på op til 8,5 meter stykket koster i alt 800,- inkl. moms. Der kan vælges imellem 5mm og 6mm tykkelse.

Samme antal, længde og tykkelse i farver koster i alt 1.200,- kr. inkl. moms.

Bemærk: Vores behandlede reb må ikke bruges til suspension liner. Til det anbefaler vi syntetiske hemp lookalike reb. Her kan vi sælge 2 stk. 10 meter reb for 150,- kr. inkl. moms. (Dette er stort set indkøbspris da vi ikke skal bruge dagevis på at behandle rebene.)

 

Et godt rebsæt at starte med vil bestå af 4 hampe reb + evt. 2 suspension hvis man har suspension som mål. Det er nok til at lave en simpel side suspension.

Mit eget set mine første år bestod af 8 reb + 2 suspension reb. Det er nok til de fleste bindinger/mønstre.

(I dag har jeg i min taske: 12 grund reb i forskellige farver af 8 til 8,5 meter, 3 lidt længere til særlige ting, 3 kortere bidder til når der bare skal bruges lidt ekstra reb, og 6 suspension liner.)

 

Rebene bliver behandlet og farvet når de bliver solgt, så det kan tage nogen dage. Skriv til [email protected] for bestilling og mere information, eller til [email protected] for forespørgsel om specielle farve ønsker. Betaling kan ske over mobile pay eller kontant ved afhentning. Forsendelse koster gældende PostNord takster for en pakke under 1 kg.