Shibari undervisning og BDSM mentoring

Allan har praktiseret Shibari siden 2014 og undervist i Peer Rope Copenhagen siden 2019, men har hele livet været til 'bindelege'.

Jeg går op i dette specielle sexuelle udtryk der kan opnås gennem bondage af enhver art, nyder at snakke om Shibari og Kinbaku, og derfor underviser jeg gratis grupper både i Peer Rope Copenhagen i Vanløse, samt ind i mellem på Swingergården i Slagelse.

Dertil kan jeg og min partner nu bookes til privat undervisning af andre riggere/par/grupper, så du kan få individuel undervisning på præcist dit niveau, fra begynder til øvet.

Pris eksempler:

1 aftens undervisning (ca 3 timer) af et par, privat i Ringsted: 600,- kr. inkl. moms

1 dags undervisning (ca 7 timer, ekslusiv pauser og uden forplejning) af et par, privat i Ringsted: 1200,- kr inkl. moms

Der vil være gebyr for transportudgifter hvis undervisningen skal foregår andet sted.

Muligvis kan undervisning også foregår i en online klasse (Zoom møde) til tilsvarende priser, forudsat at vi kan opnå tilstrækkelig biled kvalitet (svært at undervise hvis jeg ikke kan se knuderne i dine reb og tjekke sikkerhed).

Der er mulighed for rabat hvis mere end et par af gangen, forudsat at de er på samme niveau.

Nana

For at gå fra at være en total nybegynder til en grundlæggende selvtillid vil tage ca 4 dages undervisning, plus egne øvelser imellem dem. Men et individuelt program kan laves alt afhængig af hvad du bringer af evner og hvad dit mål er.

I 2022 fik vi flere glade par begyndt på Shibari og lavede sjov med reb til en bachelor fejring. 2023 begyndte med at lære det grundlæggende i suspension til et par der ønskede at tage deres næste trin med bondage.

 

Min partner, submissive og bunny til undervisning er Nana.

 

For mere information om undervisning så kontakt os på: allan@shibari-shamanism.dk, telefon: +45 60 66 03 80 (har andet arbejde så skriv SMS eller email først og Allan ringer eller skriver tilbage)

Eller hvis du er på FetLife, så kontakt: KindBond eller NanaYamiChan

 

BDSM mentoring

Som forsøg tilbyder jeg også BDSM mentoring - noget jeg selv savnede da jeg begyndte.

Dog kun til dominante, da jeg er monogam med min submissive. (Spørgsmål fra submissive kan vi dog evt. besvare i fælleskab, så bare skriv til os.)

Præcis hvad og hvordan kommer an på dig. Jeg passer ikke selv ind i "formen" for en "standard dominant", så hvorfor skulle du? Målet er at finde dit eget udtryk, og hjælpe med at få det ud. Jeg kan give ideer og forslag, men i sidste ende er det dig og din partner det kommer an på.

Min egen vej var lang og til tider overraskende - f.eks. var det først for nyligt at jeg blev tændt af spanking. Det krævede den helt rigtige submissive, før det fængede mig.

 

Hvad er Shibari for mig?

Ordet "Shibari" betyder "at binde", så det er et fint ord for at binde sin partner, ligesom det engelske ord "bondage".

Men Japanerne tilføjede flere unikke vikler på det. Man kan betragte det som en erotisk kunstform. En ikke-seksuel måde at have en utrolig intim oplevelse. Eller set fra en japaners stressende liv: Det er en uhørt luksus at kunne tage en hel aften og bare slappe af og nyde. En slags erotisk te ceremoni, med reb og nærværende.

Jeg har oplevet at mange Tantra folk er tiltrukket af Shibari i denne blide stil. Timevis af forspil, og opfyldt af energi, uden at komme fysisk, er jo typisk hvad Tantra folk prøver at opnå.

I den anden ende af spektret for hvad der er muligt, så er Shibari jo en form for Bondage og er en del af BDSM miljøet, hvor de bogstaver står for: Bondage Dominans Submission/Sadisme Masochisme. Det vil sige, imellem partnere kan det involvere sex, såvel som smerte og meget andet som partnerne måtte tænde på at modtage og give.

Men selvom Shibari kan ende med en hel masse andet godt, så bevares hele tiden fokus på vejen i sin egen ret - hvert reb tilføjes med følelse. Som en dans, hvor den ene part fører den anden. Dansen er sit eget mål og sin egen nydelse.

Shibari er at vise kærlighed med reb og dominans.

Shibari er omsorg.

Men det kan også være smertefuldt og torturerende.

Fokus afhænger af den person jeg binder eller underviser, men kærligheden håber jeg altid kommer til udtryk i min stil.

 

Shibari opvisninger/demonstrationer

Har lavet nogle enkelte shows, og både jeg og min partner nyder at være på scenen, så det er også muligt at hyre os til opvisning.

Focus har hidtil været på at vise spillet imellem os, vise kærligheden der kommer til udtryk i Shibari/BDSM, som vi f.eks. gjorte til åbent hus i SMil København (SMil er en forening for SadoMasochister hvori Peer Rope Copenhagen holder til).